Sportief, gezellig en lekker!

Bowlingbanen

Zin om in stijl te gaan bowlen? Kom dan eens kijken bij Bowling Drachten. Met 10 schitterende bowlingbanen, stralende lichten en een levendige sfeer, bieden wij de perfecte setting voor een geweldige tijd met vrienden en familie.

Een geweldige tijd

Voor alle niveaus

Of je nu een doorgewinterde bowler bent, of gewoon op zoek bent naar wat ontspannen plezier, onze banen zijn geschikt voor alle niveaus. Met handige bumpers voor de kleintjes en een scala aan gewichtsopties voor de bowlingballen, is iedereen verzekerd van een geweldige tijd.

Kom langs en ontdek zelf

Strikes en spares

Dus gooi die bal met precisie, laat je vrienden versteld staan van je moves en bereid je op een avond vol strikes en spares. Kom langs en ontdek zelf waarom onze bowlingbanen de favoriete bestemming zijn voor bowlingliefhebbers van alle niveaus. Mis het niet en reserveer vandaag nog je plekje op één van onze bowlingbanen!

Ook een hapje eten?

Bowlen en Bites

Naast bowlen ook een hapje eten? Wij bieden verschillende borrel- en diner arrangementen aan, voor grote groepen, maar ook kleine gezelschappen.

Bowlen met kids

Kinder­feestjes

Ben je eigenlijk op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Laat jouw kind dan de show stelen met een bowling kinderfeestje.