Met familie, vrienden en collega's

Uitjes & bedrijfsuitje

Wil je je eigen bowlingfeest organiseren? Huur een van onze fantastische bowlingbanen voor een onvergetelijke avond vol plezier en competitie! Of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of gewoon een leuke avond met vrienden plant, wij zijn helemaal klaar voor jouw uitje. Met moderne banen en een levendige sfeer is het de perfecte plek om je innerlijke bowler te laten schitteren.

Exclusieve toegang

Je eigen baan

Geniet van exclusieve toegang tot je eigen baan, compleet met professionele bowlingballen en schoenen. Neem pauzes tussen de games door om te genieten van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes van onze cocktailbar. Naast een lekker biertje kun je bij ons ook verrassende cocktails en andere drankjes nuttigen. Kijk hier voor meer informatie over onze cocktailbar en welke heerlijke cocktails wij schenken.

Verschillende mogelijkheden

Bedrijfsuitje organiseren?

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Bij bowlingdrachten zijn er veel mogelijkheden om jouw bedrijfsuitje een schitterend succes te maken. Afhankelijk van het aantal personen bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor bedrijfsuitjes. Je kunt hierbij denken aan verschillende buffet opties, maar ook bijvoorbeeld een heerlijk borrel arrangement. Je kunt uit verschillende tijdsduren kiezen voor je arrangement. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor je bedrijfsuitje?

Een onvergetelijke gebeurtenis

Kinder­feestje Organiseren?

Maak van de verjaardag van je kind een onvergetelijke gebeurtenis met een superleuk kinderfeestje bij onze bowlingbaan! Onze kleurrijke bowlingbanen, knipperende lichten en vrolijke muziek zorgen voor het perfecte kinderfeestje. Als echte specialist in kinderfeestjes hebben wij verschillende opties! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ook te eten bij de bowlingbaan of bijvoorbeeld te kiezen voor de heerlijke Nutella muffin voorafgaand aan het bowlen. Benieuwd naar onze arrangementen?